Fac hărți

          Realizez hărți în GIS, pentru orice fel de utilizare: proiecte diverse, lucrări de licență/ master/ doctorat/ grad didactic, afișaj public, turism, orientare etc. Hărțile pot fi cartografieri ale elementelor geografice sau analize GIS complexe. De asemenea, realizez profiluri, grafice, blocdiagrame și diagrame geostatistice. Pentru detalii și comenzi: geografilia2010 ( @ ) yahoo . com fără paranteze și spații.



          Cea mai bună reclamă este dată de calitatea și seriozitatea acestui blog! Câteva materiale realizate de mine:










7 comentarii:

  1. Bună ziua ! Dacă intru la cartografie în afară de GIS, ce as mai putea sa fac mă refer ca job ,ca sa fi prof nu poți pe această specializare, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - Operator GIS în diverse firme sau agenții (care sunt doar în marile orașe ale țării). Mai exact lucrezi pe calculator cu diverse date geografice (de mediu, imagini satelitare, clădiri etc. în funcție de profilul firmei) sau creezi tu datele respective din diverse surse. De multe ori nu este chiar o muncă atât de spectaculoasă cum ai crede. Dimpotrivă, poate fi anostă și prost plătită. Uneori te trimite firma și pe teren.
      - Programator GIS. Dacă vei învăța programare poți să prinzi un post-cheie în vreo firmă să le organizezi tu softurile și bazele de date cu care lucrează. Ca programator salariul, bineînțeles, este mult mai bun.
      - Cartograf la vreo editură, unde vei fi o părticică din grupul care face hărțile de pe piață.

      Pentru a ajunge să lucrezi în domeniu (și cu un salariu bun) trebuie să fii pasionat, să înveți mult singur, fără ajutor, și să fii băgăcios cu profesorii sau alte persoane care te-ar putea îndruma/ băga la vreo firmă d-asta. Facultatea nu te ajută cu nimic dacă nu înveți și nu exersezi singur acasă/la cămin când colegii tăi vor trage beții prin cluburi...
      Poți să devii și profesor cu această specializare. Important este să urmezi modulul psiho-pedagogic în paralel (vă explică profesorii la începutul anului ce-i cu ăsta).

      Ștergere
  2. Mulțumesc pt informații!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara!
    Mai faceți hărți in gis?
    Ma interesează

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua.Am si eu nevoie de niste harti in gis pentru un cerc pedagogic.Cum va contactez.Datele mele de contact sunt: aruxandeidorin@yahoo.com sau telefon 0746404124.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua. Mai faceți hărți ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună ziua. Mai faceți hărți ?

    RăspundețiȘtergere