Anunț important: Nu ieșiți în stradă!

          În contextul protestelor actuale de la Universitate și din restul orașelor mari din țară, vă sfătuiesc să nu vă alăturați! Ni se pregătește ceva, mai rău ca până acum! Masele de tineri sunt din nou manipulate în interesul păpușarilor care ne conduc pe noi, dar și pe politicieni. Istoria recentă, de după 22 decembrie 1989 este plină de mișcări de inginerie și manipulare socială.




          Se urlă împotriva credinței și a Bisericii. Unii mai spălați pe creier s-au apucat chiar să arunce cu pietricele spre biserici. Biserica suntem toți! Dacă sunteți de acord cu ei, nu aveți decât să vă alăturați lor! Cu ocazia asta vom ști și noi cine ne va prigoni când lucrurile o vor lua razna.

          Dacă nu sunteți de acord cu urletele lor, păstrați-vă energia pentru a apăra Biserica, atunci când situația o va cere! Ieșind în stradă nu veți schimba absolut nimic, doar veți da apă la moară unora direct interesați de prezența voastră acolo! Nu uitați că după 22 decembrie, comuniștii aveau nevoie ca românii să lupte cu alți români, pardon, cu ”teroriștii”, astfel încât să rămână tot ei la putere, ca ”salvatori”. Istoria se repetă. Nu veți schimba nimic urlând în stradă!

          Căutați-vă jumătatea! Căsătoria, nașterea și creșterea copiilor trebuie să fie unul din țelurile noastre cele mai importante! Fiți foarte buni, cei mai buni, la școală și la facultate! Dar învățați sistematic și temeinic, nu papagalicește, pentru zece! Fiți serioși la muncă și serioși în viața de zi cu zi! Faceți-vă prieteni de calitate și adunați-vă! Strângeți relațiile și ajutați-vă reciproc tot timpul! Vorbiți cu ceilalți despre lucruri serioase, de viață! Și rugați-vă lui Dumnezeu!

         Doar așa va fi mai bine, nu urlând alături de persoane dubioase, în interesul indirect al păpușarilor! Dumnezeu să-i ierte pe cei trecuți la cele veșnice în clubul acela!

de Ionuț Tudose
6.11.2015

Un comentariu:

Anonim spunea...

A curs o lacrima in coltul ochilor citind ce ai scris...

Trimiteți un comentariu