Trebuie să vedeți acest documentar! Frați români, întoarceți-vă acasă!

          Întoarceți-vă acasă, în România, cât mai aveți timp! Demografic, statistic, geografic, logic și științific vorbind, în maximum câțiva ani o să fie vai de fundul vostru! Întoarceți-vă acasă, dacă pentru voi mai au valoare credința, biserica, patria, locurile copilăriei! Întoarceți-vă dacă vă interesează viitorul copiilor voștri! Străinătatea este dulce acum, vă oferă bani, mâncare, medici buni și condiții de trai. 
          Dar în maximum câțiva ani vă va oferi război civil, tensiuni sociale, veșnice alerte teroriste, școli pline de imigranți greu de civilizat. Veți dezvolta doar frica de vecini, frica de întuneric, frica de necunoscuți, frica de colegi, frica de a spune adevărul, frica de a deschide gura, frica de ideologie, frica de corectitudinea politică... Nu întârziați! Va veni vremea când nu veți mai putea ieși din acea închisoare, în ciuda tuturor eforturilor de a vă întoarce!



de Ionuț Tudose
27.03.2016

4 comentarii:

  1. Acest documentar îmi întărește convingerea că cei care i-au primit cu brațele deschise au fost naivi.Dar totuși,vreau să cred că la un nivel atât de înalt deciziile sunt corect argumentate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot articolul asta ma face cu atat mai mult sa vreau sa raman in strainatate. Cu astfel de idiotenii ca ideologie nationala, Romania isi merita declinul.

    RăspundețiȘtergere